Diskuzní fórum Suchozemská želva

Přejít na web euzelva.cz

Témata bez odpovědí | Aktivní témata

FAQ Hledat

Všechny časy jsou v UTC+02:00

ventilace terária

To nejlepší pro naši želvu v domácím prostředí
Odpovědět
wallin
Nováček

ventilace terária

Příspěvek od wallin » pát 22. led 2016 19:56:49

dobrý den,

rád bych vás požádal o radu. Chystáme se pro naši želvu pořídit terárium (doposud jsme jí chovali na "želvím stole") a narazil jsem na takovou věc.
Jde mi o ventilaci na přední straně terária. Známe ventilaci perforovaným plechem na vrchní straně terárka (tak, jak jí mají od p.Junka), ale na webu jsem našel terária i s ventilací na přední straně. Pokud se nemýlím, tak p.Junek ji tam nemá. Na několika fórech a stránkách prodejců jsem četl, že ventilace vpředu určitě ne...

rád bych koupil něco jako foto v příloze, tzn šoupací dveře vpředu, ventilace nahoře a vpředu. Je to vhodné?

díky za rady
w.
Přílohy
c1b85116541d17e3f45a165d88370a9a.jpg

euzelva
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: ventilace terária

Příspěvek od euzelva » pát 22. led 2016 23:16:35

To jste na omylu přední spodní ventilaci mají všechna profesionální terária, navíc vrchní v zadních rozích nikoliv plechem, ale nerezovou kovovou síťkou ;)
Terárium co zde prezentujete je nevhodné protože takto řešená ventilace a konstrukce je nikoliv s ohledem na želvy, ale pouze na jednoduchou výrobu. Na větracím schodě se vám drží bordel protože je to vodorovná plocha a navíc to želva používá jako schod ven :(
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/

wallin
Nováček

Re: ventilace terária

Příspěvek od wallin » pát 22. led 2016 23:40:11

zdravím,
děkuji Vám za odpověď, takže ventilace vpředu ano, ale ne schod, ale v rovině s přední stěnou.
Vybíral jsem fotku z google pics, aby byla zřetelně vidět ta mřížka, za to omluva.
děkuji:)
w.

Odpovědět