dobrý den,
rád bych vás požádal o radu. Chystáme se pro naši želvu pořídit terárium (doposud jsme jí chovali na "želvím stole") a narazil jsem na takovou věc.
Jde mi o ventilaci na přední straně terária. Známe ventilaci perforovaným plechem na vrchní straně terárka (tak, jak jí mají od p.Junka), ale na webu jsem našel terária i s ventilací na přední straně. Pokud se nemýlím, tak p.Junek ji tam nemá. Na několika fórech a stránkách prodejců jsem četl, že ventilace vpředu určitě ne...
rád bych koupil něco jako foto v příloze, tzn šoupací dveře vpředu, ventilace nahoře a vpředu. Je to vhodné?
díky za rady
w.
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
ventilace terária
Re: ventilace terária
To jste na omylu přední spodní ventilaci mají všechna profesionální terária, navíc vrchní v zadních rozích nikoliv plechem, ale nerezovou kovovou síťkou
Terárium co zde prezentujete je nevhodné protože takto řešená ventilace a konstrukce je nikoliv s ohledem na želvy, ale pouze na jednoduchou výrobu. Na větracím schodě se vám drží bordel protože je to vodorovná plocha a navíc to želva používá jako schod ven
Terárium co zde prezentujete je nevhodné protože takto řešená ventilace a konstrukce je nikoliv s ohledem na želvy, ale pouze na jednoduchou výrobu. Na větracím schodě se vám drží bordel protože je to vodorovná plocha a navíc to želva používá jako schod ven
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
Re: ventilace terária
zdravím,
děkuji Vám za odpověď, takže ventilace vpředu ano, ale ne schod, ale v rovině s přední stěnou.
Vybíral jsem fotku z google pics, aby byla zřetelně vidět ta mřížka, za to omluva.
děkuji:)
w.
děkuji Vám za odpověď, takže ventilace vpředu ano, ale ne schod, ale v rovině s přední stěnou.
Vybíral jsem fotku z google pics, aby byla zřetelně vidět ta mřížka, za to omluva.
děkuji:)
w.