Dobrý večer,
měl bych dotaz ohledně vlhkosti ve venkovním výběhu.
1, Mám 2 tří roční želvy (t.h), dlouho u nás nepršelo a země ve výběhu byla velmi vyschlá, při kontrole se mi želvy zdály ´´vysušenější´´ proto přikládám foto ke kontrole jestli jsou OK
(první obrázek je menší želva cca 7cm (1.jpg), druhý větší cca 10cm(2.jpg)).
2, Teď jsem nebyl 5 dní doma a želvám jsem nechal ve výběhu plnou misku s vodou. Po příjezdu jse želvy hned zkontroloval a miska byla prasknutá a vyschlá želvám jsem hned vyměnil misku a nalil vodu, hned se rozběhly a začaly pít jak divé. Myslíte že ta doba bez vody je mohla nějak poznamenat když jsou tak malé?
Vím že dotazy jsou lehce stupidní , jen mi to vrtá hlavou.
Děkuji za odpověď.
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Vlhkost ve venkovním výběhu
Re: Vlhkost ve venkovním výběhu
1) Stav želv takhle z fotky schopen posoudit nejsem, ale pokud jsou čilé a vypadají zdravě, tak jsou v pohodě. Ve velkých vedrech lze večer postříkat výběh hadicí
2) Totéž, co v prvním bodě - pokud jsou čilé a zdravě vypadající, tak je to nepoznamenalo Takové věci se mohou stát. Ven doporučuji buď silnou, velkou, keramickou misku, nebo plastovou zatíženou kamínky (používám misky pod květináče).
2) Totéž, co v prvním bodě - pokud jsou čilé a zdravě vypadající, tak je to nepoznamenalo Takové věci se mohou stát. Ven doporučuji buď silnou, velkou, keramickou misku, nebo plastovou zatíženou kamínky (používám misky pod květináče).