Diskuzní fórum Suchozemská želva

Přejít na web euzelva.cz

Témata bez odpovědí | Aktivní témata

FAQ Hledat

Všechny časy jsou v UTC+02:00

Zvracanie

Snažíme se všichni pomoci
Odpovědět
mysulienqa
Nováček

Zvracanie

Příspěvek od mysulienqa » stř 04. lis 2015 10:15:42

Mam korytnacku, ktora ma 6 rokov. Vcera papala ladovy salat a potom sa vyhrievala pod lampickou a adi o hodinu na to zvracala a vsetok ten salat dala zo seba von. Este nikdy predtym nezvracala, tak sa chcem opytat, ci mi viete poradit, resp. ci mi to viete objasnit, ci je to normalne alebo ci sa nieco deje. Dakujem velmi pekne

aly
Pokročilý

Re: Zvracanie

Příspěvek od aly » stř 04. lis 2015 10:41:42

Dobrý den, je to asi 2 dny, co se mi stalo to samé - do krmení (pampelišky, čínské zelí) jsem přidala pro zpestření pár květů z hluchavky, želva je snědla, ale do večera je všechny komplet vyzvracela... Nicméně po zvracení okamžitě naběhla k misce a začala se cpát listy pampelišky, tak jsem usoudila, že ji asi nesedly jenom ty květy a jinak je OK... Je tedy i pro želvy běžné, že jim takto něco nesedne?

mysulienqa
Nováček

Příspěvek od mysulienqa » stř 04. lis 2015 10:48:38

Moja korytnacka sa bezne ''napchava'' salatom aj cimkolvek inym. Velmi rada papa, preto som bola velmi prekvapena, ked sa to stalo... Ja osobne si myslim, ci to nemohlo byt sposobene tym, ze sa poriadne najedla a potom sa dlho vyhrievala, ci to nemohlo sposobit to teplo...no neviem...je to len moj nazor...rada by som, kebyze mi vie niekto poradit...

euzelva
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od euzelva » stř 04. lis 2015 12:40:35

Želvy tak jako lidé zvrací a to velmi často když se přejí, nevhodná strava....Ve Vašem případě pokud je nezměněné chování jde o jednu z těchto příčin. Každopádně můžete být v klidu. Želvy nejsou stroje ;)
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/

mysulienqa
Nováček

Příspěvek od mysulienqa » stř 04. lis 2015 13:07:07

Dakujem velmi pekne

Odpovědět