Příspěvek
od zuzanasafarova » pát 08. dub 2016 17:01:34
dobrý den chtěla bych se zeptat ve středu k večeru 6.4 jsem po pul roce želvičce vyčistila terárko(poskládala jsem ho uplně stejně jako bylo před tím jen bez sena viz fotka na této straně )a od té doby je divná nejdříve byla taková aktivnější lezla po kořenu(spadla na záda),zasekla se hlavou dolu v tom kořenu.na večer se zahrabala hluboko do čerstvého substrátu vedle kořenu.(čtvrtek) dnes v pátek jen vylezla ze zahrabání a nijak aktivní nebyla vubec,nešla se nažrat(pokud jsem ji tam nedala,tak by se nenažrala)pořád zůstávala vedle kořenu a hřála se pak začalavylézat na kořen- ne že by jen chtěla šplhat,vylezla tam-byla blíž lampě a zustala tam,chodím ji od středy častěj kontrolovat jak byla na zádech tak mám strach.a když jsem viděla,že jen stojí na kořenu tak jsem ji sundala za pul hodky tam byla zas na stejném místě,to se opakovalo 3x.mám strach že se tam přehřeje proto jsem ji vždy dala dolu.tak nevim zda je to stresem že jsem ji čistila,nebo už je to unava.je to loňské mládě z prázdnin u nás je od října sice od té doby přibrala jen 3g,ale vše se zdálo v pohodě.ještě neměla období odpočinku,na konci ledna to sice už vypadalo(neodcházela na noc nikam zustala pod lampou)ale bylo to jen jednu noc,tak jsem ji svitila furt stejně po radě p.Junka.prosím o radu,nebo co si o tom myslíte.děkuji Šafářová