Dobrý den,
Máte někdo zkušenosti s bazénkem do venkovního výběhu pro želvu? Nějak mě nenapadá z čeho to nejlépe vyrobit tak, aby to nepřevrhla, dokázala tam vylézt a aby to vypadalo v rámci možností pěkně. Koukala jsem na různé vany na zahradní jezírka, ale ta jsou obrovská
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
bazének
Re: bazének
Prodávají se takové ty misky pod květináče. Jsou různých velikostí a tvarů (kulaté, obdélníkové), takže si můžete vybrat vhodnou velikost a tvar. Můžete misky zapustit do země tak, aby byl její okraj souběžný se zemí a máte vystaráno.
No jo, to mě vůbec nenapadlo děkuji moc, to je perfektní
Mám to tak jak píše Mirek, jednu velkou kulatou misku a jednu obdélníkovou pod truhlíky. Raději mají ale tu obdélníkovou, má po celé délce takové vroubky a neklouže jim to. Řešit se to dá i odlitím mělkého bazénku z betonu, hezké je tam obtisknout velký list rebarbory, nebo lopuchu.
my sme taky dlouho premysleli jak jim vyrobit bazenek. Nakonec sme koupili takovou tu obdelnikouvou misku co se pouziva na cisteni valecku pri malovani bytu Zahrabali sme to zeme, napustili vodou a zelvicky si muzou i samy vybrat do jake houbky chteji sami zajit