Dobry den,
chovam 2 male korytnacky T.horsfieldi. Maju cca 8cm. Take mini mladatka :}
Jedia vpohode, hrabu, hreju sa na slnku.. ale.. Vcera som si vsimla ze jedna z nich /trochu tmavsia a podlhovastejsia/ hryzie tu druhu /gulatejsiu/ do nohy.
Je to normalne?
Pre istotu som ich oddelila, lebo ta okruhla sa tej podlhovastej akoby boji. /asi prave preto ze ju hruzie/.
Pri predaji mi bolo povedane ze obe su samicky, aj ked neviem - da sa to v takom mladom veku korytnaciek zistit?
Myslite si ze ich mam k sebe pustit? Bojim sa abz jej neodhryzla nohu..
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Hryzu sa, pohlavie /?/
-
- Nováček
Re: Hryzu sa, pohlavie /?/
Tak to asi samice nebudou Každopádně nohu si v této velikost neukousnou a nechal bych je spolu
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
-
- Nováček
Fuu,, som si myslela ze ked si kupim 2 samicky, tak sa nebudu hryzt, teraz ani netusim co to su zac
Skusila som ich pred par minutami pustit k sebe, ale dopadlo to zase rovnako. Len s tym, ze ta tamvsia ten gulatejsej zahryzla do hlavy.. Vyzeralo to akoby ju chcela zozrat, lebo ju za nic nechcela pustit, a ta druha chudacka cela zalezena v panciery sa snazila len nejako vyslobodit..
Ak ich pofotim, rozoznate pohlavie? /prilozila som zatial jednu foto v porovnani s krabickou od caju/.
Ak by bol potencialne 1 samcek, tak uz by sa takto spraval v tak malej velkosti?
Skusila som ich pred par minutami pustit k sebe, ale dopadlo to zase rovnako. Len s tym, ze ta tamvsia ten gulatejsej zahryzla do hlavy.. Vyzeralo to akoby ju chcela zozrat, lebo ju za nic nechcela pustit, a ta druha chudacka cela zalezena v panciery sa snazila len nejako vyslobodit..
Ak ich pofotim, rozoznate pohlavie? /prilozila som zatial jednu foto v porovnani s krabickou od caju/.
Ak by bol potencialne 1 samcek, tak uz by sa takto spraval v tak malej velkosti?
Pohlaví v této velikosti, to je věštění z křišťálové koule Ale změní se něco Odpovím za Vás Ne, takže to zbytečně teď řešit. Prostě je nechte si vyjasnit pozice a je to
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/