Včera bylo u nás krásně, teploty souhlasily s terarijními a proto jsem se rozhodla dát venku na proběhnutí želvu. Byla opravdu venku nadšená, nevěděla co dříve sežrat, takový apetit nemá v terárku ani náhodou, byla opravdu spokojená jak želva . Proto jsem došla k rozhodnutí, že opravdu je lepší, pokud je to prostorově možné, mít opravdu želvy venku, protože ten nádherný pohled na šťastné želvy, opravdu vyvrátí všechny pochybnosti Takže risknu případné ukradení želvy, kterého se fakt bojím, ale udělám pro to vše, abych ji zajistila proti odnesení.
Šťastná želva mi za to opravdu stojí
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Opravdu nejlepší venkovní výběh
Re: Opravdu nejlepší venkovní výběh
Taky stále okukuji výběh a pozoruju jeho dění. Spokojené želvy to je jako spokojené děti. Dokonce dojde i na lavičku, kterou si dám poblíž a spojím pozorování s popíjením kávičky a opalovačkou . Zajištění výběhu ještě zvažte, přišla jsem v dětství o želvu a dodnes mám následky - nezapomněla jsem, jak to bolí!!
Re: Opravdu nejlepší venkovní výběh
Dnes budu naratírat boudu, zítra zateplovat, dělala jsem si ji sama , výběh už mám vymyšlený ze dřeva, všechny čtyři rohy budou přišroubované k tyči, která bude zatlučena v zemi, aby výběh nešel zvědnout a želvu vytáhnout. Nahoře bude mříž, co jsem vyprosila ve zdejším obchodě, chtěli ji vyhazovat a dám tam petlici na zámek, to musí stačit...alarm jí tam fakt nehodlám pořizovat. Maximálně ji picnu z venčí k rohům solární světla(svítí decentně), abych měla vizuální kontrolu i v noci(a sousedi, co nespí, tak taky) a želva bude hlídaná jak v Alcatrazu .
Teď jsem sháněla barvu na boudu a výběh a říkám prodavačce, že musí mít atest na hračky a ona mi říká, to může být i klasická barva, to želvě nic neudělá já jsem šla do kolen, však želva stojí desetikačku ne?
Teď jsem sháněla barvu na boudu a výběh a říkám prodavačce, že musí mít atest na hračky a ona mi říká, to může být i klasická barva, to želvě nic neudělá já jsem šla do kolen, však želva stojí desetikačku ne?