Dobrý den chci se s vámi podělit o chování naší želvičky. Je to celkem vtipné .
Jak jí položíme na postel ( prostěradlo je bílé) tak hned po pár minutách začne jakoby skákat. Odráží se zadními nohami, otevře zobák dokořán a začne skákat a kroužit dokola. Je to dost vtipné. Zajímalo by mě jestli to něco znamená. Co jsem zpozorovala, tak to děla jen na bílém povrchu.
Taky jsme jí dneska přistihli jak si otírá přirození o misku s vodou. . Nojo jaro čas páření
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Chování želvičky
Re: Chování želvičky
Jaro je jaro Ale já želvy na prostěradlo nedávám, takže toto chování zmapované nemám Každopádně pokud je u tohoto neobvyklého způsobu chovu spokojená, pak ok
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
-
- Pokročilý
Vypadá spokojeně .
-
- Pokročilý
Naše želvička Ferda si na nás natolik zvykla že se chová jak pejsek . Vždy když si ho vezmeme z výběhu do bytu, tak za námi cupitá, jak pejsek co čeká ne dobrotu od páníčka. Neustále nás okusuje do prstů od nohy. Vždy mu nabídnu něco k jídlu ale on né a raději nás bude kousat do prstů. Asi ňaka jeho hra.
Nedávno jsem mu z mojí ruky dělala překážku na přelézaní. A co se nestalo. Malý želvák byl asi nadržený, tak si z mojí ruky udělal samičku. S otevřenou pusou a pískaním skákal po moji ruce jak divý .
Nedávno jsem mu z mojí ruky dělala překážku na přelézaní. A co se nestalo. Malý želvák byl asi nadržený, tak si z mojí ruky udělal samičku. S otevřenou pusou a pískaním skákal po moji ruce jak divý .
Má Vás prostě rád, a je to ukázka toho, že želvy se nechají částečně ochočit
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
-
- Pokročilý
Je to náš miláček