Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Cites
Cites
Dobry den, muzete mi prosim poradit, kam mam papiry k registraci zakoupenych zelvicek poslat kdyz jsem z jizni moravy? Konkretne z Břeclavi. Moc moc dekuju. Uz mam na to jen tyden. A staci tedy poslat bile a zlute papiry a k nim rucne napsat ze zadam o preregistraci? Ale neni mi jasne kam mam dat nove fotky zelv ktere jsem udelala. Nevo existuje nejaky formular ke stahnuti na tu preregistaci ci obnoveni fota? Je jim rok, olinka a oliver. Diky.
Re: Cites
Kam doklady máme poslat nebo donést?
Vždy podle trvalého bydliště na Krajský úřad životního prostředí nebo jeho pobočku!!! Adresu si jednoduše zjistíme na internetu a v případě, že zakoupíte želvu například u mě dostanete adresář, kde si najdete adresu příslušného Vašeho úřadu.
zdroj: euzelva.cz
Vždy podle trvalého bydliště na Krajský úřad životního prostředí nebo jeho pobočku!!! Adresu si jednoduše zjistíme na internetu a v případě, že zakoupíte želvu například u mě dostanete adresář, kde si najdete adresu příslušného Vašeho úřadu.
zdroj: euzelva.cz
Re: Cites
Posílá se na Krajský úřad, pod který spadáte - odbor životního prostředí. Není unifikovaný postupu, jak poslat přílohy (fotky) a nejlepší je zavolat si a domluvit se. V Ostravě např. chtěli vždy fotky v elektronické podobě mailem, ale na jiném úřadu mohou preferovat jiný postup.
Jinak není třeba urgovat dotaz, dokud si jej nepřečteme, tak ani upomínka nepomůže.
Jinak není třeba urgovat dotaz, dokud si jej nepřečteme, tak ani upomínka nepomůže.