Zdravím, můj dotaz je prostý... Mám mechanické spínací hodiny, a po pár dnech jsem si všimla, že se mi den ode dne sepnutí hodin posune o půl hodiny později..
Například první den jsem nastavila spínání od 8:00, seplo bez problému, vyplo také v čas, jak bylo nastaveno.. Druhý den seplo 8:30, vyplo tudíž také o půl hodiny později.. Je to normální? Už mi to začíná vadit, pořídila jsem spínací hodiny proto, abych nemusela denně řešit problém, zda zvládnu ve stejný čas vypnout a zapnout zářivku, to že se mi ale zapíná den ode dne o půl hodiny později, to je mi uplně k ničemu... Nevím, kde je chyba.. Díky předem za odpověď...
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Mechanické spínací hodiny
Re: Mechanické spínací hodiny
Zkontrolujte momentální čas, nic jiného mě nenapadá. Každopádně pokud se posunou oba časy, tak želvě to nevadí.
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
Re: Mechanické spínací hodiny
Už je vše vyřešeno, spínací hodiny byly reklamovány, reklamace uznána a uvedeno jako " neopravitelná vada" .. Na jednu stranu jsem si oddychla, už jsem se bála, že neumím nastavit obyčejné spínací hodiny...
Kdyby se oba časy posunuly o jednu půlhodinu, nevadilo by to mě i želvě, jenže každý den se spínání i vypínání posunulo o půl hodinu, za pár dnů by s takovou želvička svítila přes noc a přes den byla po tmě..
Nové spínací hodiny vypadají, že zatím fungují tak jak mají, tak snad to tak bude pokračovat
Kdyby se oba časy posunuly o jednu půlhodinu, nevadilo by to mě i želvě, jenže každý den se spínání i vypínání posunulo o půl hodinu, za pár dnů by s takovou želvička svítila přes noc a přes den byla po tmě..
Nové spínací hodiny vypadají, že zatím fungují tak jak mají, tak snad to tak bude pokračovat