Dobrý den, prosím mrknete mi na fotky, zda želva opravdu potřebovala odpočinek? Bříško mi přijde takové propadlejší, ale není měkká, ve středu jí to pořád pruží, je z odchovu 2014.
Měla do zač.listopadu letní režim, ale byla více unavená, už vůbec nelítala po terárku, proto snížená teplota na nynějších 30st.pod lampou, chladná část 22st.---můžu případně dát místo 40w..25w, pokud je studená část ještě moc, ale doma máme 22 a na níž se asi nedostanu a to netopíme a pořád větráme kvůli želvě, ať nemá v noci moc teplo

Teď moc už nejí, dnes jen dva kousance do zelí a je taková sice chodí, ale je na ni vidět únava, včera jsem ji přistihla ve 2 hodiny spát v domku....Je to tak správně a nechat to tak a nebo jí postupně výhřev utnout úplně. Na noc se zahrabává a jde do domku, ráno kouká a po zapnutí světel teprve vyleze, nyní po 2 hodinách zapnutí světel odešla do domku a spí. Jinak ještě doplním, že s váhou nešla dolů, má pěkné tuk.polštářky a minulý měsíc ještě na letních teplotách mi břibrala na zelené stravě 11g, takže nyní 81g.
Přeji hezký víkend a moc děkuji za odpověď.