Zdravím a vkládám fotku terária koupeného zde pro Testudo hermanni hermanni. Jediná jeho nevýhoda je menší rozměr a proto mám jako úkryt vydlabanou podestýlku a na vrchu kůru - mám strach, aby želva neskončila pod výhřevnou lampou. Jestli mátě lepší nápad, tak sem s ním.
Představuji své 60x35x35 (Start 3) v praxi... a protože nemáme ani balkon, na léto plánujeme alespoň výběh na okenním parapetu 180x40 vyrobený na míru.
Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
Terárium z euzelva.cz
Re: Terárium z euzelva.cz
Nápad žádný, ale s výběhem na okenním parapetu dávajte pozor na slunce - sklo okna působí jako lupa a spolehlivě dokáže pěhem několika desítek minut fatálně přehřát chovné prostory.
Myslela jsem venkovní výběh na parapetu (zapomněla jsem upřesnit), který bude zabezpečený proti vypadnutí želvy a zároveň opatřen místem, kde bude stín.
Takže s úkrytem v teráriu asi nic lepšího nevymyslím...
Takže s úkrytem v teráriu asi nic lepšího nevymyslím...
Pro T.h.h je dostačující na zhruba 2 - 5 let. Všeobecně čím menší terárium tím méně vydrží, ale o tom rozhoduje každý sám Nápad s úkrytem v podzemí není vůbec špatný za to Vás tedy chválím
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
Jo, jo... rozměr terária (a želvy) byl vybírán úmyslně, protože máme hodně maličký byt. Ale do pěti let bych mohla něco vymyslet.
Nic jiného, než kůra, se mi tam prostě nevešlo a díky za pochvalu.
Nic jiného, než kůra, se mi tam prostě nevešlo a díky za pochvalu.