Diskuzní fórum Suchozemská želva
Přejít na web euzelva.czTémata bez odpovědí | Aktivní témata
Všechny časy jsou v UTC+02:00
časové omezení
časové omezení
Je nějak časově omezená doba po které již nejde příspěvek vložit? Před pár dny jsem jeden psal asi hodinu a půl a příspěvek se nevložil. Pokud ano, jaký čas pro napsání příspěvku je nastaven.
Re: časové omezení
Tak to opravdu netuším, nikdy jsem se s tím nesetkal, ale podívám se a pokud na něco přijdu napíši. Nejlepší je pokud to víte teď dopředu než dáte odělat, udělat si zálohu CTRL+ALT+C. U krátkých to je nesmysl samozřejmě.
Chovatel sedmi druhů suchozemských želv - https://euzelva.cz/
Některá diskusní fóra mají pro napsání příspěvku omezenou dobu. Myslím (nevím určitě), že si to jejich majitelé nastavují sami. Už jsem si to i ověřil. Zde mě to překvapilo, že jsem nemohl vložit - odeslat. Už s tím budu příště počítat a radši tex překopíruji. Přesto myslím, že by tato informace mohla zdejší přispěvatele zajímat.
-
- Borec
Já nechápu co to je za příspěvek který se píše hodinu a půl?
za tu dobu mám napsanou slohovku (nic ve zlým)
za tu dobu mám napsanou slohovku (nic ve zlým)
Časové omezení jsem si ověřil. Ano časové omezení pro vložení příspěvku je nastaveno. Už jsem ale neměřil jak dlouhý čas je pro vložení příspěvku nastavený (psal jsem cca hodinu a deset minut) a příspěvek už nešel vložit. Kdo a jak se toto omezení dělá nevím, nemám s tím zkušenosti, stalo se mi to již na jednom sportovním webu a tam mi autor odpověděl, že to má nastaveno na patnáct minut. Samozřejmě že jsem si uložil kopii, takže opětovné vložení přes CTRL-V, šlo ihned.